Historien bak Flove

Jeanett Pettersen - gründeren bak Flove

Har du noen gang sett en innholdsfortegnelse på mensprodukter før? Det er faktisk sånn at vi i denne industrien ikke er pålagt å opplyse om innholdet i produktene vi selger. Det er ingen krav til produksjonen, prosessen eller råmaterialet før produktene kommer på markedet.  

Flove ble etablert av Jeanett Pettersen som ble drittlei av å bruke alle de shitty produkter vi blir lært opp til å bruke under mensen. Vaginaen din er et av de mest absorberende organene du har, og dersom produktene du bruker inneholder giftige kjemikalier kan du risikere å få disse rett i blodet.  

Hvorfor Flove menskopp?

Vi har utviklet en gjenbrukbar menskopp til deg – helt uten giftige kjemikalier, som behandler vaginaen og kroppen din med den respekten den fortjener. Vi har kontroll på alle ledd i utviklingen, prosessen og produksjonen.  

Vår menskopp er utviklet av flinke designere i Inventas og produsert i rentrom hos Kingley i Taiwan. Koppene er laget av sertifisert 100% medisinsk silikon fra  Dow Corning (QP1). Posene som følger med menskoppen er laget av resirkulert polyester og er trykket og sydd i Portugal. Emballasjen er i kartong, og er trykket og limt hos 07 Media i Oslo. We F*love it! 

Kontakt:

Hey@flove.no

×