Menskopp og mensentruse(forhåndssalg)
for en trygg og komfortabel uke.

Vi utvikler alle våre produkter selv og vår misjon er å gjøre din mensen bedre. Vi F*love at vi kan hjelpe deg å spare penger, ta miljøansvar og samtidig gi vaginaen din masse (f)love.

Ha en fin uke!

Åpen og ærlig

Made with (F)love.

Vi lover å være ærlige og transparente, og å jobbe hardt for å holde produktene våre snille mot planeten, dyrene, vaginaer og the bloody flove! Vi har kontroll over alle trinn i utviklingen, prosessen og produksjonen. Vi f*love it!

Bedre mens med

Det beste mensproduktet

Flove sine menskopper er designet i Norge, produsert i Taiwan og inneholder kun medisinsk silikon med sertifiserte pigmenter. Den er luktfri, du reduserer sjansen for infeksjon og den rommer 3 ganger mer blod enn en tampong! Menskoppen kommer i to størrelser, er enkel å bruke og er flott for nybegynnere. Nevnte vi at du kan "glemme" at du har mensen i opptil 12 timer?

Go with the Flove

"Flove is super easy and comfortable to use and the best part is it's good for both you and the environment! Flove it!" - Helèn

"Jeg liker at produktet er enkel å bruke, kjenner den ikke når jeg bruker den, holder å tømme etter 12 timer, er etisk og miljøvennlig! Anbefaler virkelig alle jenter og kvinner til å bruke denne menskoppen!" Marte

"I (f)love my cup! I have been using cup for years but (f)love is so easy to use and easy to clean. I love the material and not to mention the colour (yellow)! All thumbs up :D"

"Fullstendig overbevist etter første forsøk! Enkelt, renslig og trygt. Etisk og sporbart produkt!" - Katharina

Keeping up

×