Nyheter

Innhold i bind og tamponger

Innhold i bind og tamponger

Det hadde ikke jeg tenkt på, før jeg skulle lansere Flove. Jeg var forberedt på at det kom til å bli vanskelig å få menskoppene ut på det norske markedet. Jeg engasjerte rådgivere som er eksperter på medisinske produkter. De var like sjokkert som meg da de fant ut at det var INGEN krav Flove måtte oppfylle før lansering (menskoppene er kvalitetssikret likevel). I mitt hode handler dette om at helt grunnleggende kvinnehelse ikke blir prioritert, i det hele tatt. I dag kan du kjøpe mensprodukter på nett, som du ikke aner hvordan blir produsert, hva de blir produsert av...

Flove i Melk & Honning

Flove i Melk & Honning

Smarte, innovative produkter for moderne kvinner. Blant disse er norske Flove som denne uken, godt timet med den internasjonale menstruasjonsdagen tirsdag, lanserer pastellfargede menskopper designet og utviklet i Norge.

Historien bak Flove

Historien bak Flove

In 2017, I also began to ask questions about what sanitary pads and tampons actually contain. I was shocked to find out that companies are not required to disclose the content of products most people with a vagina use every month. I also found that there is NO requirement for the production, process or raw material of the products before they are sold on the Norwegian market.

Hva er en menskopp?

Hva er en menskopp?

En menskopp er en begerformet dings som du plasserer INNI vaginaen din når du har mensen. Den samler opp blodet i stedet for å absorbere det sånn som bind og tamponger gjør. For å få menskoppen inn i vaginaen, bretter du den på langs og fører den innvaginaen din til den ”popper”. 
×