Flove Brukermanual

1

Kok menskoppen 5-10 min før bruk.

2

Vask (ikke kok) hendene dine.

3

Brett menskoppen i to på langs, da ligner den nesten på en stor C. 

4

Dytt den fortsatt brettede menskoppen inn i vaginaen din; sørg for at den åpner seg opp rundt eller under livmorstappen din (rundt hvis du kan kjenne tappen og under hvis den er for langt opp til å kjenne). Du kan bruke fingeren og føre den rundt menskoppen for at den skal åpne seg ordentlig. Det tar litt tid før du mestrer det. Husker du første gang du prøvde tampong? Hot tips: sitt på huk når du fører den inn. 

5

Tøm menskoppen når den er full. Du må selv erfare hvor ofte du bør tømme den. Du kan ha den inne i opptil 12 timer. 

6

VIKTIG: Bryt vakuumet menskopper skaper før du drar den ut. Du kan bruke stilken til å dra den litt nedover dersom du ikke får tak i selve koppen. Klyp nederst på menskoppen over stilken og dra den rolig ut. IKKE få panikk om du sliter med å få den ut. Menskoppen går ingen steder og det er helt umulig at den forsvinner opp i kroppen din. Slapp av, gå deg en tur og prøv igjen. Et godt tips er å bruke dine indre muskler til å presse den lenger ned. 

7

Vask menskoppen grundig. Først med kaldt vann (for å unngå misfarging), deretter med så varmt vann du klarer. Husk å vaske luftehullene.  

8

Gjenta punktene over til mensperioden er over. Kok menskoppen i 5-10 min mellom hver mensperiode. Period!

Join the Flove!

* indicates required