Let it FLOVE

Hva er en mensentruse?

Nå kan du endelig vinke hadet til ubehagelige bind, truseinnlegg og tamponger og hei til en mer komfortabel og praktisk løsning: Flove menstruse. Denne menstrusa gir deg friheten til å utføre alle dine daglige aktiviteter uten bekymring for lekkasjer eller plagsomme produkter. 

Ikke bare slipper du å kjøpe engangsprodukter hver måned, men du vil også ta vare på din egen helse og bidra til en mer bærekraftig verden.

Menstrusene våre er laget i det mykeste stoffet som vi selv har håndplukket fra øverste hylle og de produseres i Portugal. De er lekkesjesikre, pustende, komfortable, og MYKE.

In (F)love with your body!

Vår teknologi -
lag for lag

Utflod, mensen og lekkasjer varierer både i mengde, hyppighet og konsistens. Derfor har vi laget samme komfortable trusa med tre forskjellige absorberingsevner: Light Medio og Heavy.

Know your Flove

Bruk av menstruse

I løpet av en syklus er en gjennomsnittlig blødning 30-40ml, noe som tilsvarer en shot. For mange kommer den største delen av blødningen de første 3 dagene og en lettere blødning etter det. Våre truser er designet for å passe din blødning (eller lannen ekkasje). Vi anbefaler at du tester trusene hjemme først, for å bli kjent med hvor mye du blør og hvor ofte du bør bytte truse.

Hvordan ta vare på trusa di

Bruk + vask = gjenbruk <3

×