← Tilbake til bloggen

Hvorfor ble jeg med i FLOVE?

Fra miljøvennlig tokt

Mitt navn er Victoria, og jeg er 26 år. Jeg har kjent Jeanett noen år nå og vi har gjort litt forskjellig sammen. For eksempel var vi med å seile noen dager sammen i en åpen nordlandbåt rundt norskekysten for noen år siden, i know: SAID WHAT?! Vi var en del av Steng Sellafield-toktet som opplyste om atomavfallet som er lagret på Sellafield, og den faren det kan utgjøre for Norge.

Til miljøvennlig produkt

Våren 2018 kom spørsmålet fra Jeanett om jeg kunne vært interessert i å delta i utviklingen av hennes menskopp, samt bidra på den administrative siden da jeg har en bachelor i økonomi og administrasjon. Til tross for at jeg ALDRI hadde brukt menskopp eller hadde noe kunnskap om det, tok det ikke lang tid før jeg bestemte meg for å bli en del av teamet hennes. For meg var det særlig det at menskopp er et miljøvennlige produkt som gjorde at jeg sa, YES, im in. Let’s go!

Etterhvert som jeg har jobbet med Jeanett og fått mer innblikk i de forskjellige mensproduktene, har jeg blitt sjokkert. Virkelig! Det å vite at jeg hele min periode som blødende kvinnemenneske har puttet produkter som inneholder blant annet plastikk, blekemidler og muligens rester av kjemikalier fra bomullsproduksjon inn i meg, gjør meg kvalm. Med andre ord, IT’S PERSONAL!

Å være en del av utviklingen av et miljøvennlig produkt som potensielt bidrar til bedre helse og til å kunne redusere bruken av engangsprodukter, er utrolig spennende. Og det å kunne jobbe med Jeanett og andre fantastiske kvinner, er en inspirasjon og glede. Jeg heier på at vi løfter hverandre opp og hjelper hverandre fremover. You know, real queens fix each others crowns. Sånn er det i FLOVE!

Gleder meg masse til veien videre, stay tuned!

Join the Flove!

* indicates required