← Tilbake til bloggen

Hello what’s cup?

Flove er en norsk merkevare som tilbyr en godt dokumentert menskopp, designet og utviklet i Norge med produksjon i Taiwan.  Vi f*love at vi kan hjelpe deg å spare penger, ta miljøansvar og samtidig gi vaginaen din masse (f)love.

Vi startet Flove fordi vi ble drittlei av å bruke alle de dårlige produkter vi blir lært opp til å bruke under mensen. Vaginaen din er det mest absorberende organet du har, og dersom produktene du bruker inneholder giftige kjemikalier kan du risikere å få disse rett i blodet.

Vi har utviklet en gjenbrukbar menskopp til deg – helt uten giftige kjemikalier, som behandler vaginaen og kroppen din med den respekten den fortjener. Vi har kontroll på alle ledd i utviklingen, prosessen og produksjonen.

Vår menskopp er utviklet av flinke designere i Inventas og produsert i rentrom hos Kingley i Taiwan. Koppene er laget av sertifisert 100% medisinsk silikon fra den Dow Corning (QP1). Posene som følger med menskoppen er laget av Tencel, og er trykket og sydd hos Fabrikk Oslo . Emballasjen er i kartong, og er trykket og limt hos 07 Media i Oslo. We F*love it!

Join the Flove!

* indicates required