Historien bak Flove menskopp

Flove er startet av Jeanett Pettersen som var drittlei av alle de dårlige produktene hun ble lært opp til å bruke under mensen. Vaginaen din er det mest absorberende organet du har. Dersom produktene du bruker inneholder potensielt giftige kjemikalier, kan du risikere å få disse rett i blodet.

Har du noen gang sett en innholdsfortegnelse på mensprodukter? Det er faktisk sånn at vi i denne industrien ikke er pålagt å opplyse om innholdet i produktene vi selger. Det er ingen krav til produksjonen, prosessen eller råmaterialet før produktene kommer på markedet.  

Derfor har vi utviklet en gjenbrukbar menskopp – godt dokumentert, i høy kvalitet og helt uten giftige kjemikalier. Den behandler vaginaen og kroppen din med den respekten den fortjener og beskytter deg i opptil 12 timer uten at vaginaen din tørker ut. Vi har kontroll på alle ledd i utviklingen, prosessen og produksjonen.  

Hvorfor Flove menskopp?

Menskoppen vår er designet for å være komfortabel og funksjonell. Den har dobbel rim øverst – noe som gjør at den kan være mykere under og derfor mer fleksibel. Den er enkel å få på plass og du kan bruke flere brettemetoder. Den er hardest nederst for å hindre at musklene presser koppen sammen, noe som ellers kan føre til lekkasje. Den passer fint for nybegynnere og er enkel i bruk.

Den er laget av sertifisert medisinsk silikon fra Dow Corning. Det ferdige produktet er IKKE testet på dyr, men råmaterialet er det på et eller annet tidspunkt, sånn som all annen medisinsk silikon.

Menskoppen er utviklet og designet i Norge av flinke designere i Inventas og produseres i sertifisert rentrom hos Kingley i Taiwan. Posene som følger med er laget av Tencel, og er trykket og sydd hos Fabrikk Oslo. Emballasjen den kommer i, er laget av kartong, og er trykket og limt hos 07 Media i Oslo. We f*love it!

Kontakt oss:

Drammensveien 126,
0277 Oslo
hey@flove.no
93409494

Go with the Flove

Flove menskopp gir deg komfortabel 12 timers beskyttelse, syklus etter syklus. Den er bedre for miljøet, floraen din og helsa. Du får mer frihet til å gjøre det du vil, selv om du har mensen. I tillegg er den luktfri, du minsker sjansen for infeksjoner og den holder 3 ganger mer mensblod enn én tampong!

Kjøp nå

Join the Flove!

* indicates required